EngineRoom

Eventer

Øyvind Berger, tidligere selger, salgssjef og regionssjef hos BMW Bilia og Stenshagen Bil. Han har 18 år i bilbransjen med fremragende resultater, 15 av disse med BMW.

 

I over 5 år bygget Berger og hans team opp BMW Bilia Fornebu til å bli en avdeling med dundrende suksess og et sted vor både kunder og ansatte stortrivdes. Avdelingen på Fornebu ble drevet med mye kreativitet, en stor dose lekenhet og mange gode ideer i en meget seriøs innpakning. Resultatet ble et stort register av spennende og lojale kunder og det ble solgt enormt med biler.

lifestyle-1

lifestyle-3Da Bilia kjøpte opp Stenshagen bilanlegg på Skøyen i Oslo i 2012, ble avdelingen på Fornebu flyttet dit. Men savnet etter å være den litt sære forhandleren i en mindre bedrift ble for stor, og resultatet ble at Øyvind Berger nå er tilbake på Fornebu, denne gangen som eier av sitt helt egne bilkonsept EngineRoom. Her skal det drives med samme lekenhet, entusiasme og seriøsitet, og kundemassen blir mye av den samme. Spesialiseringen blir parallellimport av biler, så godt som nye, med meget konkurransedyktige priser. Det skal leveres service, oppfølging og interesse langt
over det normale nivået, det å kjøpe seg ny bil skal bli en opplevelse. – Og med 280 solgte BMW´er i året på sitt
beste som vanlig selger, vet Berger godt hva kundene ønsker.

I tillegg har han opparbeidet seg en stor og viktig portefølje og et nettverk som han passer uendelig godt på. “ Vi har fantastiske innkjøpspriser og handler kun inn trygt og riktig. Samtlige biler kommer med nybilgaranti og rett ifra fabrikk-/ fabrikkeide forhandlere i Europa. Vi spesialiserer oss på BMW, Mercedes, Audi og Porsche og dagens eurokurs kommer også kundene sterkt til gode. Vi leverer alt av finansierings- og forsikringsløsninger i samarbeid med ledende aktører, og samarbeider med de beste verkstedene for service, skade og reparasjoner.

Vi leverer i full bredde! “Øyvind Bergers mannskap kommer ifra BMW og RangeRover, han har planer om rask ekspansjon og har allerede konkrete planer rundt nye forhandlere. Men først skal lokalene ved hovedinngangen i Telenor Arena ferdigstilles. Dette gjøres i disse dager og i samarbeid med bl a Loewe tv/ lyd. Inntil åpningen av de nye lokalene er
EngineRoom allerede nå i full drift på andre siden av Arenaen, men om få uker kan Øyvind Berger ønske velkommen til splitter nye og over 600m2 store lokaler!

EngineRoom Telenor Arena, over 600 m2 med lidenskap for bil
Velkommen til oss!!