EngineRoom

Om oss

Engine Room Lokale

EngineRoom består av meget erfarent bilmannskap fra BMW og RangeRover.
Blant annet har Berger og hans tidligere team bygget opp BMW Bilia Fornebu til den suksessen det ble.

BMW Bilia Fornebu var et sted hvor både kundene og de ansatte stortrivdes. Vi solgte masser av biler, hadde fantastiske fem år her ute med lojale og spennende kunder, masse kreativitet og ideer, lekenhet i en meget seriøs innpakning.
Ved Bilias oppkjøp av Stenshagen Bil på Skøyen ble hele avdelingen flyttet inn i deres lokaler.

Nå åpner EngineRoom Høvik med samme kultur, samme entusiasme, samme lekenhet og med mye av den samme kundemassen. Denne gangen eid av Berger selv. Vi spesialiserer oss på paralellimport av biler så godt som nye, har stor utstilling og biler for rask levering. Samtidig finner vi gjerne DIN ønskede bil hos en av våre partnere.

Vi skal samtidig levere service, oppfølging og interesse langt over det normale forhandlernivået. Det å kjøpe seg ny bil skal bli en opplevelse.
Vi har fantastiske innkjøpspriser og handler kun inn trygt og riktig, samtlige biler med nybilgaranti og rett fra fabrikk-/fabrikkeide forhandlere i Europa. Vi spesialiserer oss på BMW, Mercedes, Audi og Porsche.


Ansatte i Engine Room


Øyvind Berger

Øyvind Berger

Eier/Owner

90 20 20 13
berger@engineroom.no

Eier og daglig leder av EngineRoom AS.
Berger har vært i bilbransjen i hele sitt yrkesaktive liv. Etter endt økonomiutdannelse, ble et hvileår som bilselger til en så langt 18 års karriere.

De siste 15 årene har han jobbet som selger hos Stenshagen Bil, salgssjef og regionssjef for BMW Bilia og bygget opp både BMW Bilia Fornebu og BMW Bilia Follo før han etter oppkjøpet av Stenshagen Bil besatte posisjonen som salgssjef der.
Ønsket om kreativ frihet, være en liten forhandler som kunden kan få et personlig forhold til, yte maksimal service og kundepleie, gjorde besluttningen om EngineRoom enkel.

Berger er sertifisert BMW sjef og har et meget stort nettverk hos europeiske forhandlere og fabrikker. Berger har gjentatte ganger blitt kåret til Norges beste selger, beste salgssjef og beste BMW avdeling.
Oppskriften er enkel; Det er tillit vi lever av, kunden skal alltid være i fokus, vi skal alltid være tilgjengelige, vi skal alltid holde det vi lover.


Rasmus Rasmusson

Rasmus Rasmusson

994 99 889
rasmus@engineroom.no

Rasmus Rasmusson er vårt nyeste tilskudd. Han har tross ung alder allerede tung erfaring som bilselger og med bil som både lidenskap og livsstil.